ATZUR Centre de Ioga i Salut
ATZUR Centre de Ioga i Salut

Tallers

La màgia del cos (Juliol 10 )

Guanya en flexibilitat, equilibri i relax amb el ioga. En la tardor prepara't per a l'hivern

Posa't en forma (setembre 10)

L’estrés i les presses no ens deixen descobrir l’origen de moltes molèsties que pateix el nostre cos. El millor és relaxar-se i deixar que ens parle.

Amb menys podem fer més (juliol 11)

Simplifica la vida i no faces moltes coses alhora: una cosa darrere de l’altra. Fes una postura concreta i alinea’t amb els mínims ajusts. Comprovaràs que agradable és que amb menys pots fer més.

Posa-li vida als anys ( Febrer- abril 12 )

Exercicis per a mantidre àgil i en forma la ment


    El nostre cervell necessita fer exercici per a estar sa i àgil. I, igual que als músculs del nostre cos, li convé un constant entrenament. La poca mobilitat, tant en els músculs com en el cervell, porten a l’anquilosament.
     Aquesta gimnàstica és fa més necessària en l’adult per a combatre el grau de deteriorament que es va produint amb l’edat.
     Es tracta de realitzar uns exercicis que mantinguen les neurones actives. Això genera substàncies estimulants que donen vitalitat al cervell. Hem de saber que, si es perden neurones, n’hi ha milions intactes que poden començar a fer la seua funció si practiquem la gimnàstica mental.
  

Millorem-nos tal com som ( Març-Maig 12 )

   Un principi fonamental del ioga és que puguem reconèixer-nos com a perfectes tal com som. 

   Em d’aprendre a netejar mentalment el que bloqueja la nostra llum interior, aquesta part de nosaltres que no necessita ser controlada ni perfeccionada. Tot  això ens portarà a descobrir les nostres aptituds creatives, la nostra pròpia particularitat, i a valorar-nos per les qualitats que ens fan únics i diferents dels altres. 

L'Abdomen que ens reforça ( Juliol 12)

    La zona abdominal forma el centre físic i energètic del cos.  Els seus músculs acompanyen les nostre emocions, es contrauen quan plorem, riem o tenim por. També intervenen quan parlem, en la respiració, en els moviments que realitzem en la vida quotidiana.
    Es tracta de, tonificar els músculs i els òrgans de l’abdomen, sense danyar l’esquena conscients d’aquesta zona energètica del nostre cos.

Cultivar la Serenitat (Novembre12 - Gener13)

   La serenitat és una sensació de benestar que permet mirar les coses quotidianes de manera assossegada i clara. La força vital flueix sense obstacles i es recupera l’espontaneïtat de moviments i la capacitat de resposta, i s’experimenta una gran llibertat.

L'Art d'escoltar (Febrer - Abril 13 )

 Escoltar és possible quan estem atents, sense valorar ,interpretar o jutjar allò que s'escolta. Escoltar amb atenció, sense esforç, ens conecta amb el nostre veritable ser i saber escoltar i deixar parlar als altres correctament és un clar símptoma de maduresa mental, intel·lectual i afectiva. Només aquell que està preparat per a això sap acceptar els altres, fins i tot els seus prejudicis.
 

 

 

Som el que mengem ( Abril - Maig 13 )

La nostra salut depèn en part del que mengem. Estem formats per milions
de cèl.lules, la salut d'aquestes estructures depèn de la recepció dels nutrients que necessiten per a funcionar.
Si s'alimenta de forma adequada, es pot millorar o contribuir a una bona salut. Els beneficis que poden proporcionar els aliments va més enllà de la prevenció, ja que molts funcionen com autèntics medicaments . L'alimentació del futur hauria d'assemblar-se molt a la dels nostres avis, que consumien aliments poc manipulats.

 

ATZUR Centre de Ioga i Salut

C/ Mossén Blanch 22

46680 ALGEMESÍ (València)

 

 

 

  HORARI INFORMACIÓ

              

                 DIMARTS

 

         18:00h a 19:30h  

 

         Vine al Centre. Parlem!!

         atzuralia@gmail.com

           

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Atzur. Centre de Ioga i Salut